Δώρο ομορφιάς

Τρίτη 05:30,14 Ιανουαρίου 2014
Δώρο ομορφιάς

Αν ανήκετε κι εσείς στις αληθινές γυναίκες, σ' εκείνες που ζουν με ένταση την κάθε στιγμή της ζωής τους, αυτό που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ της ομορφιάς σας είναι το IDÉALIA LIFE SERUM της VICHY! Αποκτήστε το παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας ως τις 20 Ιανουαρίου.


Πρόκειται για τον 1ο καλλυντικό ορό στην ιστορία της κοσμετολογίας που είναι ικανός να «σβήσει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα σας και να την προστατεύσει.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το IDÉALIA LIFE SERUM της VICHY


Το άγχος, η κούραση, ο ήλιος, η ρύπανση, η μη ισορροπημένη διατροφή, το κάπνισμα..., όλοι δηλαδή οι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στην υγεία, την νεανικότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας μας, τώρα χάρη στη VICHY και το IDÉALIA LIFE SERUM, εξουδετερώνονται, χαρίζοντας μας:

  • Λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

  • Μείωση των δυσχρωμιών

  • Ξεκούραστα χαρακτηριστικά

  • Σύσφιξη πόρων

Το «μυστικό» αυτής της νέας αντιμετώπισης της γήρανσης της επιδερμίδας, που λαμβάνει υπόψη της τη «συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής», είναι βεβαίως η σύνθεσή της με [LR2412+LHA]. Πρόκειται για δύο κατοχυρωμένα μόρια, προστατευμένα με 27 ευρεσιτεχνίες και δύο από τα πιο ισχυρά συστατικά που βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας. Συνδυάζονται για πρώτη φορά για να επανορθώσουν τα σημάδια του παρελθόντος αλλά και να προστατέψουν την επιδερμίδα στο παρόν και στο μέλλον. Σκοπός του συνδυασμού είναι η δυναμική αντίδραση της επιδερμίδας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με οποιαδήποτε καθημερινή κατάσταση που την ταλαιπωρεί.


Το LR2412: παράγωγο ιασμονικού οξέος, ένα από τα πιο υποσχόμενα μόρια στην αντιγήρανση. Η λειτουργία του εμπνέεται από τα φυτά και συγκεκριμένα από γιασεμί και το πώς αυτά ακολουθούν την διαδικασία άμυνας και αυτοπροστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα την ενίσχυση και επανόρθωση της επιδερμίδας.

Το LHA: ισχυρό απολεπιστικό μόριο, παράγωγο σαλυκιλικού οξέος, με στοχευμένη δράση, ενισχύει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Επιπλέον το IDÉALIA LIFE SERUM της VICHY είναι εμπλουτισμένο με το καταπραϋντικό και αναζωογονητικό ιαματικό νερό της Vichy για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και σε εύθραυστες και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς και σε επιδερμίδες που έχουν γίνει υπέρ - ευαίσθητες λόγω των καθημερινών συνηθειών μας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το IDÉALIA LIFE SERUM διαθέτει μια ιριδίζουσα υφή - εμπλουτισμένη με χρυσές και κόκκινες πέρλες -που χαρίζει άμεση λάμψη. Το IDÉALIA LIFE SERUM της VICHY συνδυάζει την λεπτόρρευστη υφή του ορού και την απαλότητα μιας κρέμας και επιτρέπει την βαθιά διείσδυση των πολύτιμων δραστικών συστατικών του στην επιδερμίδα, αρωματίζοντάς τη διακριτικά.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΗΜΕΡΕΣ:


+22% ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ

+12% ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ

-19% ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

-23% ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

-46% ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Αληθινές γυναίκες δοκιμάζουν το IDÉALIA LIFE SERUM στη δική τους ζωήΓια να είστε κι εσείς μία από τις δέκα τυχερές που θα αποκτήσουν ένα full size IDÉALIA LIFE SERUM της VICHY, και θα το βάλλουν στη δική τους ζωή, αρκεί:


  • να δείτε το παραπάνω βίντεο,

  • να μας πείτε με ποια από τις τρεις γυναίκες που πρωταγωνιστούν σ' αυτό ταυτίζεστε, και

  • να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Καλή επιτυχία!


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Διαφήμιση
fbtbgnsrgb

fbtbgnsrgb

fwrgregehweththw4hw46j64j64j46j6w 6w64uw6u6u65

περισσότερα...
Ένα δώρο - έκπληξη

Ένα δώρο - έκπληξη

στον διαγωνισμό που αρχίζει σε λίγες μέρες!

περισσότερα...
Spa για δύο

Spa για δύο

Ενα δώρο για ερωτευμένους στο Kurland Spa

περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση