Ο Silvio Berlusconi

Παρασκευή 03:00,28 Φεβρουαρίου 2014
Ο Silvio Berlusconi

Το κόμικ με τίτλο «Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Άρκορε» (Ruby, sesso e potere ad Arcore) κυκλοφορεί την Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου στην Ιταλία.

Όπως αναφέρεται στο tanea.gr οι δημοσιογράφοι Τζάνι Μπαρμπατσέτο και Μανουέλα Ντ' Αλεσάντρο και ο σκιτσογράφος Λούκα Φεράρα στο βιβλίο αυτό (εκδόσεις round robin editrice, 152 σελ.) παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο την διαβόητη υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ», που οδήγησε στη δίκη του Μπερλουσκόνι για μαστροπεία ανήλικης.

όκειται για την ιστορία της Καρίμα ελ Μαχρούγκ - ή Ρούμπι - των διαβόητων πάρτι στην βίλα του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, και δικαστική δίωξη σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι «αποφάσισαν να παρουσιάσουν το σκάνδαλο ως το τέλος μιας εποχής, το τέλος του μπερλουσκονισμού» και να δώσουν έμφαση στο τρίπτυχο «εξουσία, σεξ και υπέρβαση κάθε ορίου, που συναντάμε στις επιθυμίες πολλών ανθρώπων».

Ο ιταλικός τύπος γράφει ότι στο κόμικ αυτό παρουσιάζονται τα πρόσωπα τα οποία επιτυγχάνουν να μπουν στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού με στόχο να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους κινούμενα στα παρασκήνια, με τρόπο σκοτεινό και πολύ συζητήσιμο.

Το βιβλίο των Μπαρμπατσέτο, Ντ' Αλεσάντρο και Φεράρα συμπεριλαμβάνει ένα λεπτομερειακό χρονολόγιο για το ξέσπασμα και την εξέλιξη του σκανδάλου αυτού.

ΠΗΓΗ: tanea.gr


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Διαφήμιση
Αταίριαστα διάσημα ζευγάρια

Αταίριαστα διάσημα ζευγάρια

Celebrities... της διπλανής πόρτας που τα έφτιαξαν με καλλονές!

περισσότερα...
Δείτε τες και... χωρίς make-up

Δείτε τες και... χωρίς make-up

  Μοιάζουν με εσάς όταν ξυπνάτε το πρωί; Καλύτερες ή ...

περισσότερα...
H Μελίνα είναι... εδώ!

H Μελίνα είναι... εδώ!

  Αν και η Μελίνα έφυγε πριν από 20 χρόνια,  το πάθος της ...

περισσότερα...
Η Kate Moss και οι γυμνές φωτογραφήσεις…

Η Kate Moss και οι γυμνές φωτογραφήσεις…

Το διάσημο μοντέλο κάνει τελευταία γυμνές φωτογραφήσεις σε ...

περισσότερα...
Σελίδα 1 από 56
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση